Mozaïekbankjes in Ermelo

02-07-2020 10:39

Hallo lezers van de website van "Rozemarijn Bed & Stay" 

Komt u naar Ermelo voor een vakantie dan mag u dit niet missen. De meeste van onze vakantiegasten verkennen de Veluwse bossen en kennen ze ondertussen, 4 mozaïekbankjes langs fiets/wandelpaden van het dorp en 2 x schapen met lammeren. Op de bankjes staan afbeeldingen die tot ieders verbeelding spreken nl. schapen, herten, de muziektent, de Ermelose molen. De projectleiding van deze prachtige kunstwerken is de in Ermelo gevestigde kunstenares Anneke Kamerling van  "Artista".  Tevens geeft ze cursussen en workshops op maat in haar atelier of op locatie of creatieve vakanties in Griekenland. Op de website van"Artista" vind u  meer mooie kunstwerken en informatie :  artista.nu   De bankjes zijn in december 2007 geplaatst en worden momenteel gerestaureerd. De meesten staan er al weer , maar over 2 weken zijn ze allemaal weer veilig terug op hun eigen plek. 

 

Klik op de volgende link om het verhaal van dit kunstproject te lezen, en kennis te maken met alle makers van deze kunstwerken:artista.nu/kunstprojecten/opdrachtgevers/130-gemeente-ermelo

 

Probeer nog een paar dagen te reserveren bij "Rozemarijn Bed & Stay" en kom genieten van de Veluwse bossen. Ik hoor graag van u!